Bedrijven

Welk formaat brievenbus doosje heb je nodig?

Je bent op zoek naar een goed formaat brievenbus doosje, maar waar moet je dan aan denken, welke aantallen, welk formaat en wat mag het dan kosten? Zorg dat jij er snel achter gaat komen wat wij jou te bieden hebben en dan is het ook zo bij je bezorgd. Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om veel producten ook kleiner te verpakken en dan kun jij het zo bij de klant laten bezorgen dat het door de brievenbus kan.

Daarom kun je maar beter zorgen dat je ook altijd een brievenbus doosje op voorraad hebt zodat jij er gebruik van kunt maken. Zij zullen er blij mee zijn, want dan hoeven zij niet thuis te blijven als ze post van je verwachten.

Bestel online een brievenbus doosje

Met een paar drukken op de knop kun je hier bij ons een brievenbus doosje bestellen, maar je moet eens goed nagaan of je nog meer verpakkingen nodig hebt. Het kan dan maar beter in een keer worden geregeld en dan kun jij het ook in een keer in ontvangst nemen.

Er zijn verschillende formaten brievenbus doosjes die wij je kunnen leveren en dan ook nog in wit of in het bruin en dan bedrukt of onbedrukt. Wil je dan een sluiting aan de zijkant of aan de bovenkant en dan met of zonder plakstrip? Wij hebben het allemaal voor jou!