Dieren

Vers vlees hond voor een nieuw eetpatroon

Als baasje van een leuke hond wil je jouw hond natuurlijk ook het beste eten voorschotelen. Als wel eens gedacht aan vers vlees hond? Dit in combinatie met brokken samen is goed voor het eetpatroon van jouw viervoeter. De variatie tussen vers vlees en brokken is goed voor de hond.

Aan brokken van de hond wordt het een en ander toegevoegd, bij vers vlees hond is dat niet zo. Dit is dus een natuurlijker hapje. Je zult ook zeker merken dat jouw hond de bak met eten zo leeg heeft, want over het algemeen vinden honden dit heerlijk.

Aan dit vlees wordt niets extra’s toegevoegd waardoor het van goede kwaliteit is en de hond er zeker van kan gaan genieten. Dat is toch wat je jouw hond gunt! Daarbij geeft de hond jou hoogstwaarschijnlijk ook een schone en lege bak terug.

Door te kiezen voor vers vlees hond geef je jouw hond natuurlijk voedsel. Dit in tegenstelling tot brokken waar veel aan is toegevoegd. Het vlees wordt diepgevroren thuis bezorgd en na het ontdooien kan de hond lekker eten. Kortom, vers vlees hond is heerlijk en lekker.

Geef jouw hond dus een heerlijke maaltijd met vers vlees hond. Ook wanneer je advies wilt over het veranderen van eetpatroon van jouw hond kun je met ons contact opnemen. Wij kunnen een menu adviseren wat het beste is voor jouw hond. Want ja.. als de hond alleen maar toe kan kijken hoe jij iedere dag variatie hebt in jouw eten is dat ook zo wat.. Jouw hond verwennen met iets lekkers mag best, al helemaal als het ook nog eens gezond is.